Flyttfirma Uppsala

Serviceinriktad bohags- och företagsflytt | 0707-99 84 48

Flyttfirma Märsta | Upplands Väsby | Järfälla

En kompetent flyttfirma i Märsta, Upplands Väsby och Järfälla

Dags för flytt? Ta hjälp av oss – en flyttfirma som tar uppdrag i Märsta, Upplands Väsby, Järfälla och hela Stockholm/Uppsala-regionen. Med vår stora kunskap och erfarenhet kan vi få din flytt att bli effektiv och smidig – och du kan koncentrera dig på din framtid.

Vi utför privata bohagsflyttar och företagsflytt. Du bestämmer hur din flytt ska genomföras – och vi genomför flytten. Vid behov kan vi även hjälpa till med tilläggstjänster som RUT-avdragsgill flyttstädning, nedmontering och montering av möbler och elektronik och återvinning med mera. Här kan du läsa mer om våra övriga tjänster.

För din trygghets skull är vi ansvarsförsäkrade, medlemmar av branschföreningen Sveriges Åkeriföretag och har transporttillstånd. Vill du ha referenser från tidigare kunder så hjälper vi självklart till med det också – nöjda kunder är alltid den bästa reklamen för en flyttfirma.

flyttfirma

Flyttfirma i Märsta med höga krav på kvalitet

En flytt i Märsta, Upplands Väsby, Järfälla eller någon annan del av Sveriges pulserande huvudstadsregion ställer höga krav på kvalitet – inte minst när det handlar om logistiken. Med vår erfarenhet av den pulserande trafiken i Stockholm så har vi alla förutsättningar att komma fram i tid utan komplikationer.

I samband med en flytt uppstår alltid en del frågor och vi har högt i tak – var inte rädda att ta kontakt för att framföra dina undringar. Det finns inga dumma frågor – vi har den största förståelse för att våra kunder är rädda om sina ägodelar! Vi gör allt för att besvara dina frågor och motsvara dina högt ställda krav.

Är du orolig för all den byråkrati som man behöver ta hand om inför en flytt? Adressändring, eftersändning av post, el, bredband etcetera – fråga oss så kan vi hjälpa dig. Vi kan ge dig matnyttiga tips om detta och visa exempel på guider som kan hjälpa dig tillrätta.

Flyttfirma i Märsta, Upplands Väsby och Järfälla – tips och råd

Inför en flytt är det alltid viktigt att förbereda sig ordentligt. Ge dig själv god tid – att planera och genomföra en flytt är ofta mer tidskrävande än man förväntar sig. Med vår långa erfarenhet som flyttfirma i Märsta, Upplands Väsby, Järfälla och hela Stockholm så har vi varit med om det mesta när det handlar om såväl bohags- som företagsflytt. Här bjuder vi på några matnyttiga tips inför flytten.

  • Använd riktiga flyttkartonger. Vi rekommenderar att du inte använder banankartonger från din lokala handlare eller vanliga bärkassar när du ska flytta till nya villan i Märsta eller bostadsrätten i Järfälla. Riktiga flyttkartonger går inte sönder i första taget, är enklare för oss att packa effektivt och är stöt tåligare. Behöver du låna flyttkartonger så kan vi självklart tillhandahålla sådana.
  • Använd principen tungt underst, lätt överst. Fyll kartongerna med böcker och annat tungt längst ned och kläder och liknande högre upp. Packningen blir enklare att hantera och risken för "skadat gods" minskar. Viktigt är även att inte packa tungt, absolut inte mer än 20 kilo per kartong
  • Märk alla kartonger på två sidor (ej på ovansidan eftersom det är bäst att stapla kartongerna tre och tre på höjden).
  • Tallrikar och fat är bäst att packa på högkant. Glöm inte att lägga packpapper eller tidningspapper mellan för att undvika porslinskras.
  • Mattor och madrasser och liknande bör rullas ihop och knytas ihop med ett snöre.
  • Montera ned möbler som går att montera ned. Förvara alla smådelar, skruvar, muttrar och sladdar i påsar, som du bör märka upp noga. När det handlar om värdesaker som smycken och annat så rekommenderar vi att du samlar ihop dem. Dessa värdesaker är ditt eget ansvar i samband med flytten.

Men det viktigaste tipset är förstås att du anlitar oss för flytten – vi är en kompetent flyttfirma som tar uppdrag i Märsta, Järfälla, Upplands Väsby med flera orter i regionen.  Du kan lita på att flytten flyter på om du tar hjälp av oss!

Flyttsugen i Märsta, Upplands-Väsby eller Järfälla? Vi står till din tjänst!