Flyttfirma Uppsala

Serviceinriktad bohags- och företagsflytt | 0707-99 84 48

Övriga flyttjänster

Ett brett utbud flytt- och transporttjänster

Vi är en flyttfirma som kan hjälpa till med allt som har med din flytt att göra. Här berättar vi kort om våra övriga tjänster:

Flyttstädning

Låt oss ta hand om flyttstädningen – en av de mest betungande delarna av en flytt! Vi städar, du kan ägna dig åt roligare saker och slipper jobbiga ombesiktningar. Vi erbjuder kvalitetsgaranti, är du inte nöjd med städningen så gör vi om!

Möbelmontering

Många tar chansen och skaffar ny inredning, möbler och elektronik när de flyttar. Behöver du hjälp att montera dina nya grejer? Vi kan hjälpa dig – vi sätter upp storbildsskärmen och monterar garderoben från möbelvaruhuset. Våra montörer behärskar det mesta – är det något du undrar så är det bara att fråga.

flyttlåda

Packning och lådor

Packningen är en annan del av flytten som många bävar för. Många blir tagna på sängen över hur mycket det är som ska ner i flyttlådorna – oavsett om det handlar om en privat flytt eller en kontorsflytt. Känns det överväldigande? Våra erfarna packmästare kan hjälpa dig att få kontroll på situationen. Vi tar givetvis hand om dina tillhörigheter på ett varsamt sätt.

Budkörning

Vid sidan av flyttransporter så kör vi även leveranser med budbil. Vi kör vad du önskar var du vill inom Stockholm och Uppsala. Vi kan ordna budkörningar på kort varsel, ofta på samma dag.

Tungtransporter

Vi har även kompetens för tungtransporter. Vi kan forsla kassaskåp, pianon och tunga gamla möbler på ett effektivt och skonsamt sätt. Anlitar du oss för tungtransport så kan du vara trygg att dina saker inte blir kantstötta.

Röjning och återvinning

Blir det jobbigt att röja undan och återvinna allt du inte längre behöver när du ska flytta? Vi hjälper dig. Det kan handla om att ta hand om gammalt papper, möbler och annat som plötsligt hat blivit överflödigt. Om det fungerar kan vi sälja eller skänka bort saker till välgörenhet. Annars kör vi till tippen!

Vi är med dig genom hela flytten.